You Should Know Yangın Kapısı Fiyatları Göstergeleri

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın kapıları kabilinden bina eminği planının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla bile muamelat adımları çoğu kez şunları sineerir:

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden hariçya düz açılmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya vesile vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Olası bir felaketle katlaşıldığında dokumada kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi karınin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en müsait yükselmek politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım etmek ve montajını onarmak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın kapıları, yangın eminği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile ilişkin yangın kapısı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page