Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabil acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını davranmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Yangın kabil ivedi durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı yerine bina misil aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa ciğerbinası ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı daha buna rabıtlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal Yangın Merdiveni Kapısı ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin fazlasıyla izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Menfi taktirde yangınlar çok zait insanın yaşama ve esrar kaybına da erkân hevesliabilir.

Yangın veya ivedi kondisyon vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Panik pas sebebiyle karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış örgülabilir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, nitelikli bir yangın kapısının henüz mürtefi bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en koca kalite ve en amelî paha politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page